kurven / kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Vilkår og betingelser

Velkommen til Inthemixstyle.com!

Disse vilkårene beskriver regler og forskrifter for bruk av Inthemixstyle som nettsted, som ligger på https://www.inthemixstyle.com.

Ved å gå inn på dette nettstedet antar vi at du godtar disse vilkårene og betingelsene. Ikke fortsett å bruke inthemixstyle.com hvis du ikke samtykker til å akseptere alle vilkårene og betingelsene som er etablert på denne siden. Våre Vilkår og betingelser ble opprettet ved hjelp av en Generator for Vilkår og betingelser.

Følgende terminologi gjelder disse vilkårene, personvernerklæringen og ansvarsfraskrivelsen og alle avtaler: «Kunden», «Du» og «Din» henviser til deg, personen som logger seg på dette nettstedet og overholder selskapets vilkår og betingelser. «Selskapet», «oss selv», «vi», «vårt» og «vi», refererer til vårt selskap. «Part», «Partier» eller «Vi» refererer til både klienten og oss selv. Alle vilkår refererer til tilbudet, aksept av og vurdering av betalingen som er nødvendig for å utføre prosessen med vår assistanse til klienten på den mest passende måten for det uttrykkelige formålet å tilfredsstille kundens behov med hensyn til levering av deklarerte tjenester av selskapet, i samsvar med og underlagt gjeldende norsk lov. All bruk av ovennevnte terminologi eller andre ord i entall, flertall, store bokstaver og / eller han / hun eller de, anses som utskiftbare og henviser derfor til den.

Informasjonskapsler/ Cookies:

Vi bruker informasjonskapsler. Ved å gå inn på Inthemixstyle.com, har du godtatt å bruke informasjonskapsler i samsvar med personvernreglene gjeldende for Inthemixstyle.

De fleste interaktive nettsteder bruker informasjonskapsler for å tillate oss å hente brukerinformasjon for hvert besøk. Informasjonskapsler brukes av nettstedet vårt for å tillate at visse områder kan utformes i visse områder i design og for personer som besøker nettstedet vårt. Noen av våre tilknyttede / annonseringspartnere kan også bruke informasjonskapsler hvis de selv ønsker dette.

Autorisere

Med mindre annet er oppgitt, eier Inthemixstyle / eller med sin autorisasjon alle rettigheter til alt på Inthemixstyle.com. All åndsverk og rettigheter er forbeholdt. Du kan få tilgang til dette fra Inthemixstyle.com for personlig bruk underlagt de begrensningene som er fastsatt i disse vilkårene, og med godkjennelse av Inthemixstyle.com.

Jeg kan ikke:

– Legge ut materiale eller innhold fra Inthemixstyle.com på nytt.
– Selge, leie eller dele lisens fra Inthemixstyle.com.
– Kopiere, eller matche materiale fra Inthemixstyle.com på noen måte.
– Omfordele innhold fra Inthemixstyle.com.
– Denne avtalen gjelder fra datoen gyldig og fastsatt av Inthemixstyle.com.

Noen deler av dette nettstedet tilbyr brukere å legge ut og utveksle meninger og informasjon i visse områder av nettstedet. Inthemixstyle filtrerer ikke, redigerer, publiserer eller vurderer kommentarer før din tilstedeværelse på nettstedet. Kommentarer gjenspeiler ikke nødvendigvis synspunkter og meninger fra Inthemixstyle, dens agenter og / eller tilknyttede selskaper. Kommentarer gjenspeiler synspunktene og meningene til personen som legger ut sine synspunkter og meninger og er den personens egne og hele ansvar. I den utstrekning det er tillatt i gjeldende lov, skal Inthemixstyle ikke være ansvarlig for kommentarene eller for noe ansvar, skader eller utgifter forårsaket og / eller som et resultat av bruk og / eller publisering og / eller utskrift av kommentarene i denne forbindelse.

Inthemixstyle forbeholder seg retten til å overvåke alle kommentarer og slette alle kommentarer som kan anses som upassende, støtende eller i strid med disse vilkårene.

Du tillater og representerer at:

Du har rett til å legge inn kommentarer på nettstedet vårt og har alle nødvendige lisenser og samtykke til å gjøre det.
At dine meninger ikke krenker åndsverk eller rettigheter, inkludert opphavsrettigheter, patenter eller varemerker fra en tredjepart.
At dine meninger ikke inneholder ærekrenkende, krenkende, usømmelige eller ulovlige ting, eller noe som kan være eller betegnes som en invasjon av personvernet til hver enkelt.
Kommentarer ikke vil bli brukt til å anmode om eller promotere kommersielle, personaliserte, eller aktuelle aktiviteter, herved også uekte aktiviteter.

Dokumenter til innholdet vårt

Følgende instanser kan lenke til nettstedet vårt uten skriftlig aksept eller tillatelse:

– Offentlige etater
– Søkemotorer;
– Nyhetsselskaper
– Katalogdistributører på nettet kan koble til nettstedet vårt på samme måte som de er dokumentert på nettstedene til andre børsnoterte selskaper; og
systemdekkende akkrediterte selskaper, unntatt ideelle organisasjoner.

Begrensningene og ansvarsforbudene som er etablert i denne seksjonen og i andre deler av denne ansvarsfraskrivelsen: (a) er underlagt foregående ledd; og (b) alt ansvar som følger av avslaget, inkludert ansvaret som oppstår i kontrakten, for erstatning og for brudd på den juridiske plikten.

Så lenge nettstedet og informasjonen og tjenestene på nettstedet blir gitt gratis, er vi ikke ansvarlig for tap eller skade av noe slag, og det kan ikke tilbakreves noen form for betaling eller ytelse utifra det.

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut blankettene for å registrere deg

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Hent passordet ditt

Skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00