kurven / kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

FORPRODUKSJON AV REKLAME

Vil du publisere merkevaren, ideen eller bedriften din til et variert publikum? Vil du at reklamen din kommer ut til flest og flere personer? Husk at auditiv identitet er lyden som identifiserer merkevaren din, og hvis den ikke har en lyd eller musikk som identifiserer den, kan det hende du mister en viktig mulighet hver gang den vises i media.

Et annonseringssted er et av de mest effektive verktøyene for å spre budskap og nå til den publikum vi virkelig ønsker! Ettersom musikk er et budskap som når langt og raskt, kan vi være sikre på at Spoten vil nå mange mennesker.

Mennesker elsker musikk og melodier!

Hvis vi tar til hensyn i tillegg taktikken for en god Spot, vil din reklame være- og ikke minst- bli meget vellykket! Et annonseringssted er et av de mest effektive verktøyene for å spre annonsekampanjen din i mediene! Våre produksjoner krever det høyeste engasjement og kvalitet for å levere det beste resultatet vi vet om til enhver tid. Fortell oss ideen du har i tankene, eller bare fyll ut dette skjemaet, så begynner vi å gå sammen mot dine mål! Vi kan tilby deg en reklamefilm (på minst 10 sekunder, og max 40 sekunder), hvor du på en attraktiv måte kan vise ditt fulle potensial for din bedrift, organisasjon eller person.

Hvis du er ute etter et kvalitetsresultat, ikke nøl med å ta kontakt. I denne lenken finner du all informasjonen som spesifiserer på hvilke enheter radioen vår spiller og hvor, statistikken og de beste tilgjengelige prisene. Tallene innenfor radiolytting sier at fra 2019 har tallene økt på ca en halv million lyttere, og det øker for hver dag som går.

Fra nyttår gikk lyttertallene på radio markant opp, og over natten var tallene tilbake på gamle høyder – og langt over fjorårets tall: Ifølge statistikken er det nå en halv million flere radiolyttere hver dag. «Daglig dekning i målingens første uke viser 66,6% (3.077.000 lyttere i universet 10+)»- tatt fra en artikkel i 2019. Og I uke 6 (2019) var det ifølge rapportene nær 3,1 millioner daglige radiolyttere i Norge. Samme uke året før var det 2,6 millioner. Så det øker for hver dag, så hvorfor ikke komme fem til så mange så mulig? Nå tilbyr vi deg samme metode som vi har brukt til å øke tallene våres. Nå er det din tur!

MOBILER

Radioen vår spiller over hele verden, og nå også på din mobiltelefon! Vi gjør store forskjeller med radioen vår! Det gjør at når du går inn på det sosiale nettverket og inn på en av artiklene våre, vil stasjonen vår vises umiddelbart i den nederste delen av mobiltelefonen din. Du kommer til å høre sendingen vår umiddelbart! Denne fordelen har ikke noe annet sosialt nettverk! Facebook har en nettleser med eget system for dette. Derfor kan vi nå landet du ønsker med annonsen din, og med det få høye tall av publikum via alle våre sosiale plattformer. Tallene på lyttere øker for hver dag på vår radio. Her kan man høre latinsk musikk, verdensmusikk og hits i alle slags sjangre. Velkommen til den mest varierte radioen du kan finne!

TABLETS

Radioen vår spiller over hele verden, og nå også på ditt Nettbrett! Vi gjør store forskjeller med radioen vår! Det gjør at når du går inn på det sosiale nettverket og inn på en av artiklene våre, vil stasjonen vår vises umiddelbart i den nederste delen av nettbrettet ditt. Du kommer til å høre sendingen vår umiddelbart! Denne fordelen har ikke noe annet sosialt nettverk! Facebook har en nettleser med eget system for dette. Derfor kan vi nåfrem til landet du ønsker med annonsen din, og med det få høye tall av publikum via alle våre sosiale plattformer. Tallene på lyttere øker for hver dag på vår radio. Her kan man høre latinsk musikk, verdensmusikk og hits i alle slags sjangre. Velkommen til den mest varierte radioen du kan finne!

PC | MAC | BÆRBAR

På datamaskiner kan du lytte til radioen på hvilken som helst side eller artikkel du ser på. Med dette vil du ikke gå glipp av våre programmer, musikk eller reklamer mens du leser eller surfer på nettet. En veldig behagelig og praktisk måte å utforske nettet på!

DAB / DAB +

Vi er på Dab og Dab +! Finn vår kanal på DAB- frekvensen i Oslo, Drammen og Viken! Det som er avgjørende for et godt radiomottak er antennen, enten du bruker en bilradio med DAB eller en DAB-adapter. En ekstern DAB-antenne vil alltid gi de beste resultatene, men en riktig montert intern installert vindusantenne vil være en god nok løsning for de fleste. Lydkvaliteten er i utgangspunktet den samme, uansett om du bruker en bilradio med DAB eller en DAB-adapter.

KJØRETØY

For å ha DAB i bilen eller kjøretøyet ditt, kan du bruke en adapter eller som mange gjør i dag: de velger å bytte hele radioen til kjøretøyet sitt da alle nåværende og mest kjente radioer er på DAB per idag, og der kan du finne den bredeste mengden variasjon (og bedre kvalitet) å lytte til. Inthemixstyle Radio finner du på alle kjøretøy som har DAB eller DAB+.

1 Step 1
TIDSPERIODE OG REGLER- REKLAME: Reklamen må vare maksimalt på 40 sekunder og minimum i 10 sekunder:
Annonser som inneholder et varemerke eller logo som er forbudt etter Norsk lovverk, kan ikke publiseres eller reklameres for.
Dette gjelder blant annet alkohol og tobakk, eller reseptbelagte medisiner som strider imot Norsk lov om Helse og reklamering. Reglene for kringkasting forbyr også reklameelementer som våpen, våpenmodeller eller leketøysversjoner av våpen, politiske eller religiøse meldinger spesielt rettet mot barn.
Høytider: Radio kan ikke kringkaste reklame på følgende dager: Langfredag, første påskedag - 1 Påskedag, 1. dag pinsedag - 1. Pinsedag, 24. desember - juledag, Julaften (alle høytider på norsk territorium).
Reklame på Inthemixstyle Radio
€ [field10]
Stripe Card Placeholder
Apply
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Velkommen tilbake!

Logg inn på kontoen din nedenfor

Opprette ny konto!

Fyll ut blankettene for å registrere deg

*By registering into our website, you agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

Hent passordet ditt

Skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din for å tilbakestille passordet ditt.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00